0 850 771 04 62

Gizlilik Politikası

Gizlilik Politikası

Gizlilik Politikası

GİZLİLİK POLİTİKASI VE KİŞİSEL VERİLERİN KORUNMASI VE İŞLENMESİ HAKKINDA AYDINLATMA METNİ

www.egamcevresagligi.com alan adlı internet Sitesi (“Site”) Egemenlik Mahallesi, 6153 Sokak, Erim 1 İş Merkezi No:3/3D Işıkkent, İzmir adresinde faaliyette bulunan Egam Ziraat Mühendislik Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi (“Şirket” veya “Egam”) tarafından işletilmektedir. Egam, veri sorumlusu olarak, kişisel verilerin işleme amaçlarının ve vasıtalarının belirlenmesinden, veri kayıt sisteminin kurulmasından ve yönetilmesinden sorumludur.

Egam, sizin kişisel verilerinizin işbu Site tarafından kullanımının güvenliği hususunun öneminin farkındadır. Sizlerin kişisel verilerinizin korunması konusunu ciddiye almaktayız. Bu nedenle sizlerin ne tür bilgileri topladığımız ve hangi tür bilgileri göz ardı ettiğimiz hakkında bilgilendirmek isteriz. Bu Gizlilik Politikası ile birlikte güvenlik önlemlerimizle ilgili olarak sizi bilgilendirmekteyiz.

İşbu Gizlilik Politikamızda, 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu’na (“Kanun”) uygun olarak, Site’yi kullanımınızdan dolayı elde edilen kişisel verilerin işlenmesi ile ilgili olarak sizi bilgilendirmek istiyoruz. Özetle, bu Gizlilik Politikası bu internet sitesi ziyaretçilerine/kullanıcılarına ilişkin kişisel bilgileri işleme, toplama, saklama ve kullanma yöntemlerimizi açıklamaktadır.

İşbu Gizlilik Politikası’nın amacı, gizlilik politikamızdaki değişiklikleri bu sayfaya yansıtarak ne tür bilgiler topladığımız, bunları nasıl sakladığımız ve kullandığımız, bu bilgileri hangi koşullar altında işleyip açıklayabileceğimiz konularında sizleri tam olarak aydınlatmaktır. Gizlilik Politikamız hem ana sayfamızda hem de Kişisel Verilerin istendiği her sayfada bulunmaktadır.

Kanun’un 7. maddesine uygun olarak; kişisel verilerinizi bu internet sitesinde bildirmenizden sonra, siz bize aksi şekilde bir talimat vermedikçe, bu bilgiler bizden istediğiniz hizmeti size sunduğumuz sürece ya da yasalar bunu gerektirdiği sürece Egam tarafından saklanacaktır.

"Kişisel Veri/ler" terimi, kimliğinizi belirli veya belirlenebilir kılan her türlü bilgidir.

1. Kişisel Verilerin İşlenme Amacı ve Hukuki Sebebi

Toplanan Kişisel Verileriniz, Kanun uyarınca veri sorumlusu olarak Egam tarafından aşağıda belirlenen işleme amaçları ve Kanun’un 5. ve 6.maddesindeki hukuki sebepler dahilinde işlenecektir.

Hukuki Sebep : İlgili kişinin temel hak ve özgürlüklerine zarar vermemek kaydıyla, veri sorumlusunun meşru menfaatleri için veri işlenmesinin zorunlu olması

İşleme Amacı : Sitemizin içeriğini geliştirmek,Sizlere bilgi sunmak.

Hukuki Sebep : Açık rızaya bağlı olarak kişisel verilerin işlenmesi

İşleme Amacı : Siteyi tercihleriniz temelinde ihtiyaçlarınıza göre düzenlemek,Hedefleme ve profilleme vasıtasıyla gerçekleştirilen reklamcılık ve pazarlama faaliyetlerini yürütmek.

Ayrıca bu site aracılığıyla, kişisel nitelikte olmayan edinilmiş bilgilerin tümünden (işletim sistemi, mobil cihaz tipi, tarayıcı..vb) tamamen faydalanabiliriz.

2. Kişisel Verilerin Aktarılabileceği Taraflar ve Aktarım Amacı

Toplanan Kişisel Verileriniz, işbu Gizlilik Politikasında belirtilenler dışındaki üçüncü şahıslara verilmeyecek, açıklanmayacak ya da başka şekilde ifşa edilmeyecektir. Kişisel Verileriniz, Kanun’un 8. ve 9. maddelerinde yer alan kişisel veri işleme şartları ve amaçları dahilinde verilerin asıl toplanma amacına uygun olarak işlenmesi ya da Site yararlılığının değerlendirilmesi, veri yönetimi ya da teknik destek amaçlarıyla işlenmesi için üçüncü şahıslarla da paylaşılabilir. Bu Sitenin ticari faaliyetlerinin ya da bunların bir kısmının satılması veya devir edilmesi durumunda; söz konusu satış veya devirle bağlantılı olarak, sizden alınan Kişisel Veriler satın veya devir alan üçüncü şahıslara aktarılabilecektir; böyle bir durumda alıcıdan veya devir edilen taraftan Kişisel Verileri bu Gizlilik Politikasına uygun olarak kullanmasını talep etmekteyiz. Yürürlükte bulunan yasaların, mahkeme kararlarının ya da kamu kurumları tarafından alınan kararlar uyarınca ya da yurt içinde ya da yurt dışında cezai ya da başka hukuki soruşturma ya da kovuşturmaların desteklenmesi amacıyla Kişisel Veriler kanunen yetkili kamu kurum ve kuruluşlarına açıklanabilecektir.

3.Kişisel Verilerin Toplanma Yöntemi

Site’yi ziyaret etmeniz dolayısıyla Kişisel Verileriniz, Gizlilik Politikası’nın 1. maddesinde yer verilen amaçlar ile kişisel veri işleme şartlarına uygun olarak Sitemiz aracılığı ile elektronik ortamda toplanmaktadır.

4. Veri Sahiplerinin Kanun’un 11. Maddesinde Sayılan Hakları

Kanun’un 11. maddesi uyarınca bu Gizlilik Politikası kapsamında yer alan Kişisel Veri işleme faaliyetleri bakımından veri sahibi olarak,

  • Kişisel Verilerinin işlenip işlenmediğini öğrenme
  • Kişisel Verileri işlenmişse buna ilişkin bilgi talep etme,
  • Kişisel Verilerin işlenme amacını ve bunların amacına uygun kullanılıp kullanılmadığını öğrenme,
  • Yurt içinde veya yurt dışında Kişisel Verilerin aktarıldığı üçüncü kişileri bilme,
  • Kişisel Verilerin eksik veya yanlış işlenmiş olması hâlinde bunların düzeltilmesini isteme ve bu kapsamda yapılan işlemin Kişisel Verilerin aktarıldığı üçüncü kişilere bildirilmesini isteme,
  • Kanun ve ilgili diğer kanun hükümlerine uygun olarak işlenmiş olmasına rağmen, işlenmesini gerektiren sebeplerin ortadan kalkması hâlinde Kişisel Verilerin silinmesini veya yok edilmesini isteme ve bu kapsamda yapılan işlemin Kişisel Verilerin aktarıldığı üçüncü kişilere bildirilmesini isteme,
  • İşlenen verilerin münhasıran otomatik sistemler vasıtasıyla analiz edilmesi suretiyle kişinin kendisi aleyhine bir sonucun ortaya çıkmasına itiraz etme,
  • Kişisel Verilerin kanuna aykırı olarak işlenmesi sebebiyle zarara uğraması hâlinde zararın giderilmesini talep etme haklarına sahip olduğunuzu belirtmek isteriz.

5. Güvenlik Ve Gizlilik

Veri sahipleri Kanun’un 11. maddesinde sıralan haklara yönelik taleplerini, info@egamgroup.com adresine veya Kişisel Verileri Koruma Kurulu tarafından belirlenen diğer yöntemlerle Egam’a iletebilecektir.  Egam, gelen talepleri 30 (otuz) gün içerisinde değerlendirilerek sonuçlandırılacaktır. Taleplere ilişkin olarak herhangi bir ücret talep edilmemesi esas olmakla birlikte, Şirket’in Kişisel Verileri Koruma Kurulu tarafından belirlenen ücret tarifesi üzerinden ücret talep etme hakkı saklıdır.

6. Çerezler (cookies) ve İnternet Etiketleri

Bu sitedeki ziyaretinizle ilgili olarak girdiğiniz sayfalar, internet servis sağlayıcınızın adı, bu siteye sizi yönlendiren internet sitesi, yaptığınız bazı aramalar gibi bilgiler tarafımızca toplanabilir, işlenebilir. Bu bilgiler kimliğinizin belirlenmesinde kullanılabilecek nitelikte olsa dahi tarafımızca bu amaçla kullanılmayacaktır. Bu tür bilgiler site içeriğinin zenginleştirilmesi, sitemizi kullanan ziyaretçilere/kullanıcılara ilişkin toplu istatistiksel verilerin oluşturulması için, dahili araştırmalar kapsamında isimsiz ve sadece anonim bazda kullanılmaktadır. Bunu yaparken, ziyaretçi/kullanıcının bilgisayarına alan adı, servis sağlayıcısı, işletim sistemi, erişimi sağladığı tarih ve saat gibi bilgilerini içeren "çerezler" gönderebiliriz. "Çerez", tarayıcınıza gönderilen ve bilgisayarınızın sabit diskine yerleşen küçük bilgi parçasıdır. Çerezler bilgisayarınıza zarar vermez. Tarayıcınızı, bilgisayarınıza "çerez" girdiğinde sizi uyaracağı biçimde ayarlayabilirsiniz; böylece çerezi kabul edip etmeme seçeneğine sahip olursunuz. Yine de bilmenizi isteriz ki çerezleri kabul etmezseniz, bilgisayarınızdaki tarayıcı yazılımının bütün işlevlerini kullanamayabilirsiniz. Bu Paragraf'ta belirtilen bilgilerin toplanması ve işlenmesinde yardımcı olmak üzere şirket haricindeki taraflardan hizmet alabiliriz. Bu sitede zaman zaman internet etiketleri (işlem etiketi, tek pikselli GIF, 'clear GIF', görünmez GIF ve 1x1 GIF adıyla da bilinen) ve çerezler kullanabilir, bu etiketleri/çerezleri yurt dışında yerleşik ve ilgili bilgileri (kullanıcının IP adresi dahil) kaydeden, örneğin reklam alanında üçüncü şahıs durumundaki bir iş ortağımız ya da analitik ağ hizmeti veren bir iş ortağımız aracılığıyla da yerleştirebiliriz. Söz konusu etiketler/çerezler, hem ziyaretçi/kullanıcıları bu siteye yönlendiren çevrimiçi reklamlarda hem de bu sitenin farklı sayfalarında bulunabilir. Anılan internet etiketlerinin/çerezlerin internet sitesinin etkinliğine ilişkin olarak bizim rapor oluşturabilmemiz nedeniyle, bizim sitemizin ve başka sitelerin ziyaretçi/kullanıcıları hakkında veri toplanabilmekte, internet sitesi ile internet kullanımı konusunda başka hizmetler de sunulabilmektedir.

Bu sitede “Çerez” kullanılmaktadır. Çerezler tarayıcı aracılığıyla sabit diskinize depolanan küçük metin dosyalarıdır. Tarayıcınız, sitemizi yeniden ziyaret ettiğinizde (çerezin kullanım süresine bağlı olarak) depolanan bilgileri (örneğin tercih ettiğiniz lisan veya internet sitesi ayarları) bize yeniden aktaracaktır.

Temel olarak iki çeşit Çerez kullanmaktayız:

(1) yokluğu halinde internet sitemizin işlevselliğini düşürebilecek nitelikte olan teknik amaçlar için gereken Çerezler; Amaç ve içeriği;

  • Web sitesini en uygun hale getirmek için yapılacak istatiksel analiz için bir ziyaretin süresi boyunca anonim kimlik doğrulaması. Hiçbir kişisel veri toplanmayacaktır,
  • Doğru web sitesi davranışı sağlamak için dengeleyici çerez yükleme,
  • İsteğe bağlı çerez kullanımı konusunda hatırla kararı,
  • İsteğe bağlı çerez kullanımını kabul etme veya red etme kararınızı kaydetme. Bu çerez içinde hiçbir kişisel veri toplanmayacaktır.

 (2) Opsiyonel Çerezler; Amaç ve içeriği;

Google Analitik. Bu Çerezler bir dahaki ziyaretinizde sizi tanımamıza izin veren cihazınıza özgün ve rastgele oluşturulmuş bir kimlik (ID) atayarak internet sitesi kullanımınızı analiz etmemizi sağlayacaktır,

Google Etiket yöneticisi. Bu çerez, Google Analytics izleme komut dosyalarını web sitesine yerleştirmek için kullanılır,

Opsiyonel Çerezleri önceden onayınızı almadan kullanmayacağız. İnternet sitemize ilk ziyaretinizde OpsiyonelÇerezler’in kullanıma ilişkin onayınızı isteyen bir uyarı mesajı çıkacaktır. Onayınız alındığı takdirde bilgisayarınıza Çerez yerleştirilecektir ve Çerezin kullanım süresi boyunca söz konusu uyarı mesajı bir daha çıkmayacaktır. Söz konusu sürenin bitiminde veya Çerezi aktif olarak silmeniz durumunda, internet sitemizi bir dahaki ziyaretinizde uyarı mesajı bir daha çıkacaktır ve onayınız için yeniden soru sorulacaktır.

Yukarıda yer alan seçenekleri kullanarak Opsiyonel Çerezlerin kullanımına ilişkin verdiğiniz onayı her zaman geri alabilirsiniz. Her halde, herhangi bir Çerez (teknik amaçlar için kullanılan Çerezler dahil olmak üzere) kullanmadan internet sitemizi kullanabilirsiniz. Tarayıcınızda herhangi bir zaman Çerez kullanımını kısıtlayabilir veya etkisizleştirebilirsiniz. Ancak böyle bir durumda internet sitemizin işlevselliğini ve kullanım rahatlığında bazı olumsuz etkileri olacaktır.

İnternet Sitesi Analizi

İnternet sitemiz 1600 AmphitheatreParkway, MountainView, CA 94043, ABD adresinde yerleşik olan Google Inc.’in (“Google“) internet analizi hizmetleri sunan Google Analytics’i kullanmaktadır.

Önceden verdiğiniz onay doğrultusunda veya yukarıdaki kurallar doğrultusunda, Google bizim adımıza internet sitemizi kullanımlarınızı analiz edecektir. Bu amaçla, yukarıda detaylı olarak tanımlanan, ancak bunlarla sınırlı olmaksızın, Çerezleri kullanıyoruz. İnternet sitesini kullanırken Google tarafından toplanan bilgiler (örneğin başvuran URL‘ler, internet sitemizin hangi sayfalarını ziyaret ettiğinize ilişkin bilgi, tarayıcınızın tipi, dil seçenekleriniz, işletim sisteminiz, ekranınızın çözünürlüğü) ABD’deki bir Google sunucusuna gönderilir ve burada depolanır ve analiz edilir. İlgili sonuçlar anonim şekilde bize sunulabilecektir. Bu süreçte, kullanım bilgileriniz tam IP adresinizle ilişkilendirilmeyebilecektir. Google tarafından sunulan IP anonimleştirme fonksiyonu etkinleştirilmiştir. Bu fonksiyon ile IP adresinizin son 8 hanesi (IPv4 tipi) veya son 80 bit’lerini (IPv6 tipi) silinebilecektir. Ayrıca, Google, ABD’de verilerin işlenmesi için yeterli korumanın sağlandığını belirten AB-ABD Gizlilik Kalkanı (PrivacyShield) kapsamında tasdiklenmiştir.

İnternet sitesi analizine ilişkin verdiğiniz onayı, Google tarafından sunulan Browser Plugin (Tarayıcı Eklenti) programını yükleyerek ve yerleştirerek veya Çerezden vazgeçme (opt-out) ayarının bulunduğu yukarıdaki tabloda onaylarınızı yöneterek her zaman geri alabilirsiniz. Her iki hal de, eklentiyi yerleştirdiğiniz tarayıcıdan internet sitesine girmeniz ve Çerezden vazgeçmeyi (opt-out) iptal etmemeniz şartıyla internet sitesi kullanımınıza ilişkin analizi engelleyecektir.

Google Analytics’e ilişkin ek bilgi edinmek için Google Analytics Hizmet Koşulları, Google Analytics güvenlik ve mahremiyet ilkeleri ve Google Gizlilik Politikası sayfalarına bakınız.

7. Diğer Sitelere İlişkin Linkler

Bu Gizlilik Politikası, yalnızca bu site için geçerlidir; Egam’a ait olmayan internet siteleri için geçerli değildir. Ancak internet sitemizde ziyaretçi/kullanıcıların ilgisini çekebileceğini düşündüğümüz başka internet sitelerine ait linkler bulunabilir. Amacımız, link verilen sitelerin güvenli internet siteleri olmasını sağlamaktır. Ancak, bu durum hiçbir şekilde link verdiğimiz internet sitelerinin güvenli olduğu veya gizlilik standartları konusunda garanti verdiğimiz ve burada yer alan Gizlilik Politikası ve Kullanım Koşulları’nın, anılan sitelerde de yürürlükte olduğu anlamına gelmez. Bu sebeple link verdiğimiz internet sitelerinin güvenliği ve içeriği ile ilgili olarak ziyaretçi/kullanıcılara herhangi bir garanti vermemekteyiz. Bu nedenle, bu internet sitesi dışında diğer bir sayfaya bağlanıldığında, kişisel tanımlayıcı bilgilerin verilmesinden önce, ilgili sitenin gizlilik politikasının incelenmesi tavsiye edilmektedir.

8. Çocukların Erişimi Hakkında

Bu site 18 yaş altı çocuklar ve bireyler için hazırlanmamıştır. Çocukların gizliliğinin korunmasının önemine binaen, 18 yaş altı bireylerin bilgileri, bu yönde yasal velilerinden önceden alınmış açık bir izin olmadan her ne amaçla olursa olsun toplanmamakta ve kullanılmamaktadır. Belirtilen yasal temsilcinin talep etmesi halinde çocuğun sağlamış olduğu bilgileri inceleme ve/veya bunların silinmesini gerekli kılma hakkı bulunmaktadır.

Ebeveynlerin, internet kullanımı ve internet sitelerine verilen bilgilerle ilgili olarak çocuklarıyla konuşmalarını tavsiye etmekteyiz.

9. İrtibat

Herhangi bir sorun, soru veya fikriniz varsa, lütfen aşağıdaki kanallardan biri üzerinden bizimle iletişime geçiniz:

Veri Gizliliği Sorumlusu

Egam Ziraat Mühendislik Danışmanlık Hizmetleri San. Tic. Ltd. Şti.

Egemenlik Mah. 6153 Sok. Erim 1 İş Merkezi

No:3/3D Işıkkent İzmir

info@egamgroup.com

10. Gizlilik Politikası ve Kişisel Verilerin Korunması ve İşlenmesi Politikası Hakkında Aydınlatma Metni’nde Değişiklikler

İşbu “Gizlilik Politikası ve Kişisel Verilerin Korunması ve İşlenmesi Politikası Hakkında Aydınlatma Metni” veri korumayla bağlantılı hizmetlerimizdeki değişiklikleri duyurmak amacıyla, örneğin yeni hizmetlerin sunulmasında ve yürürlükteki yasal gerekliliklerin yerine getirilmesi amacıyla, gerektiğinde değiştirilebilecektir.

 

www.ecopestmarket.com

Kaliteli ve Güvenli Alışverişin Adresi